Husgennemgang

Forinden der indgås aftale om et huskøb, kan det være en god ide at lade bygningen gennemgå af en bygningssagkyndig. Ved et sådant syn vil arkitekt Jacob Jensen gennemgå de mest kritiske områder og være med indover som husejers rådgiver i en evt. tvist med forsikringen.

En typisk skade på en ældre ejendom kan være en rørskade, der er skjult under en gulvkonstruktion. Typiske tvister i denne type sager kan være, hvor meget gulv skal omlægges og kan det efterfølgende anerkendes at måske kun en del af gulvet skiftes eller skal hele rummets gulv omlægges efter rørskadens udbedring. Arkitekt Jacob Jensen går her ind på husejers vegne og tager dialogen med forsikringen og får sagen afklaret til alles tilfredshed.

Et ofte set område er problematikken omkring skimmelsvamp, der som regel ikke er dækket af husejerforsikringen. Der er på langt de fleste forsikringer medtegnet en forsikring mod råd og svampeangreb. Her kan arkitekt Jacob Jensen i de fleste tilfælde være med til at afgøre hvilken slags skade der er tale om, inden skaden anmeldes til husejers forsikringsselskab.